farmec, atractie, frumusete, stralucire

Salonul nostru de infrumusetare se defineste printr-un loc amenjat cu mult suflet, o echipa plina de pasiune si de dorinta de a va infrumuseta ziua, servicii ireprosabile si produse profesionale. Viziunea noastra este aceea de a va oferi servicii de inalta calitate, o atmosfera calda, un loc in care cei ce ne trec pragul sa se simta rasfatati.

Speram ca salonul Glam sa fie combinatia perfecta intre atmosfera-calitate-pret si sa faca diferenta in segmentul saloanelor din Pitesti!

Produsele folosite in salonul nostru sunt de inalta calitate ce apartin unor renumite branduri, destinate exclusiv lucrului in saloanele de infrumusetare. Deoarece dorim sa va tinem la curent cu ceea ce este de actualitate, echipa noastra participa periodic la diverse cursuri si seminarii de specializare.

Vă aşteptăm mereu cu drag, într-o atmosferă plăcută, relaxanta unde personalul nostru va fac e să străluciţi, să fiţi speciali, să uitaţi de stres şi să redeveniţi plini de viaţă. Apelaţi la noi pentru a vă remodela frumuseţea şi pentru a vă regăsi magia unei imagini GLAM.

Follow us on Facebook

Follow us on Instagram